Funderar du över vad som är ditt nästa steg i karriären utan att riktigt komma fram till någonting? Eller är du ledare på en arbetsplats som behöver en injektion av ny kreativ energi? En föreläsning med en duktig föredragshållare kan många gånger vara det enda som behövs för att ge dig själv eller en hel arbetsgrupp en skjuts framåt.

Kurser och kompetensutveckling i all ära, men ibland kan det räcka med en inspirerade föreläsning för att leda till långsiktig förändring. Tänk till exempel på en föreläsare som Hans Rosling, som på toppen av sin karriär hade förmågan att med sina föredrag inspirera människor runtom i hela världen. Föreläsningar kan också väcka kontrovers och uppmärksamhet, ibland till och med före de ens har hållits. Med tanke på hur omvälvande föreläsningar kan vara är det inte konstigt att de mest skickliga och namnkunniga föreläsarna kan tjäna stora pengar. På webbadressen https://www.lenaskogholm.se/ hittar du en av Sveriges bästa föreläsare med kunskaper bland annat om hur du kan utveckla det sociala samspelet på din arbetsplats.

kvinna föreläserLena Skogholm

Lena Skogholm håller uppskattade föreläsningar, förankrade i vetenskap, som ger nya infallsvinklar till ämnen som ledarskap, stresshantering och social arbetsmiljö. Hon är en uppskattad föredragshållare som årligen anlitas för runt 80 föreläsningar. Hennes fokus ligger på att leverera aha-upplevelser med kunskaper som du kan applicera på ditt liv eller i din verksamhet direkt. Förutom att vara föreläsare är hon till vardags en av Sveriges främsta beteendevetare specialiserad på hur hjärnforskning kan leda till bättre samspel mellan människor. Kunskaper och insikter som är nyttiga inom vilken verksamhet som helst.

Kunskaper och insikter

Att någorlunda regelbundet hyra in föreläsare till arbetsplatser handlar i längden om att skapa förutsättningar för organisationen att utvecklas. Det finns egentligen inga bättre förutsättningar än att odla ett företagsklimat som är öppet för nya insikter. Det är på de grunderna kreativitet och nya idéer vilar. Det gäller oavsett om din arbetsplats är verksam inom näringslivet eller i offentlig sektor. Om din verksamhet sysslar med någonting som inte är så spännande, kom ihåg att de bästa föreläsarna kan väcka passion även för de tråkigaste av ämnen.

Stäng meny