Upplever du att din karriär står och stampar utan att du vet var du ska ta vägen härnäst? Eller befinner du dig mellan jobb utan en tydlig bild av dina egna förmågor? Då behöver du en affärscoach.

Du har ställt alla frågor du kan till din chef utan att ha fått ut någonting konkret som kan ta dig vidare. Alternativt söker du nya karriärvägar men har svårt att komma igång. Oavsett om du är mitt uppe i en karriär med ett arbete du tycker om eller befinner dig mellan jobb kan en affärscoach knuffa dig i rätt riktning. En affärscoach kan hjälpa dig få ett bättre fokus, en tydligare riktning som snabbare leder dig mot dina målsättningar. Om du har en chefsposition kan du stärka ditt självförtroende och därigenom bli en både bättre och vänligare ledare. Ett exempel på en duktig affärscoach hittar du på tommydavidovic.se/sv/affarscoach/, Davidovic har bland mycket annat många års erfarenhet av att lära ut mental träning till toppidrottare. Kunskaper som kommer väl till pass också inom ett vanligt yrkesliv.

man i kostym med tummen uppHjälp att se klart

Inte minst kan en affärscoach hjälpa dig att få ett klarare perspektiv på saker och ting. En klar blick som hjälper dig att tydligare se vilka möjligheter du har, en viktig egenskap för att klättra i karriären. Det gäller absolut för dig som jobbar i en organisation och vill ta nästa steg, men kanske framför allt om du letar efter ett nytt jobb och vill spetsa dina förmågor. I det sista avseendet finns det många lärdomar att dra, självinsikt är en viktig egenskap när du letar karriärmöjligheter. I kontakten med en affärscoach kommer den mentala träningen vara en stor del i att stärka din självinsikt. Om du frågar Tommy Davidovic drar han slutsatsen att allt ovan faller inom en affärscoach uppdrag. Några ytterligare saker som han tycker definierar en bra affärscoach är:

  • En duktig coach tar tillvara på klientens idéer
  • Får sin klient att tänka större utan att presentera färdiga lösningar
  • Ger klienten självförtroende som krävs för att själv kunna fatta bra beslut

Vad väntar du på? Det är dags att ta nästa steg i ditt yrkesliv!

Stäng meny