rkeslivet ligger framför dig och du har inget som kan stoppa dig. Vad du än tar dig an har du alla förutsättningar i världen att kunna göra karriär. Oavsett om du vill hjälpa andra inom vården, sälja fastigheter, programmera tv-spel eller designa världens högsta skyskrapa har du möjlighet att göra detta, antingen i Sverige eller världen över.

 

iljöinitiativ tar vi dagligen genom att färdas i kollektivtrafik, ta cykeln till jobbet eller att äta en vegetarisk lunch. Vi kan även, trots att vi kanske inte vill göra det, ta beslut som är mindre bra för miljön. Oftast gör vi det som ett resultat av bristande kunskap. Ett hållbarhetstänk är turligt nog något som vi kan utbildas inom för att nå våra mål på ett mer miljövänligt sätt. 

 

ögskolestudier tar oss vidare till våra drömmar, oavsett om det är att öka miljöinitativet eller göra karriär. Högskolor och universitet runtom i världen erbjuder ett stort utbud av utbildningar som kan passa vid olika tidpunkter i livet. Vill du se världen kan du ta möjligheten och åka på ett utbytesår.

 

YMH.se hjälper dig genom djungeln av allt som rör arbetslivet, studier och hållbarhet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att fatta kloka beslut som gynnar din framtid på ett hållbart sätt. Sluta aldrig sikta högt, vi hjälper dig på vägen.

Kontakta oss idag

Klicka här

FN:s globala mål

FN har stadgat sjutton mål som de vill uppfylla till år 2030. Dessa involverar bland annat att göra utveckling, infrastruktur och konsumtion hållbara. Direktiven är uppsatta mål för att avskaffa fattigdom, skapa fred och minska ojämlikheter. 

Ett av målen är även att “bekämpa klimatförändringarna”. Eftersom vår planet är vårt hem är det viktigt att vi kämpar för att den mår bra.  Det är ett hot mot vår civilisation om utvecklingen fortsätter i samma negativa riktning som den gör just nu.

Vi skapar visioner

Stäng meny